En vacker plats

(null)

Efter att ha varit lite förkyld i några dagar och därmed pausat träningen så har det känts fantastiskt att komma ut på långpromenader två soliga morgnar på raken. Den här vackra vyn startade jag dagen med idag. 

(null)

Efter lämning av barnen gick jag ner till sjön. Ebbe sov i vagnen och jag gick och njöt av att sommaren äntligen är på ingång. Överallt kvittrade fåglar och det doftade himmelskt av hägg vart man än gick. 

(null)

Jag gick förbi åkrar och ängar där jag cyklat till träningen på sommarloven för längesedan. Och utomhusbadet där Tage snart ska börja simskolan. Jag gick förbi kvarnen som byggts upp på nytt i all sin prakt och kyrkan där jag firat barndomens alla skolavslutningar. Tänk vilken vacker plats vi bor på. 

(null)

På vägen hem gick jag förbi IP där Otto har idrottsdag med skolan idag. Otto blev så glad av att få mig och lillebror på besök så att han helst ville ha oss kvar hela dagen och så fick jag kika på några söta höjdhopp från förskoleklassare. Något annat sött jag fick se idag var den här lilla igelkotten som jag träffade på alldeles inpå husknuten när jag kom hem. 

(null)

I eftermiddag ska vi till förskolan på sommarfest och lyssna på sång och äta tårta. Sedan får vi skynda iväg på Ottos fotbollsträning och när vi kommer hem från den en aning sent så ska barnen utfodras. Simon har aktivitet med jobbet idag så jag får klara mig själv men det ska nog gå bra. 

Ja tänk va. Idag känner jag livet i mig! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0